يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 22 خرداد 1400
کد 4620

در یک فضای آرام و بدون نقص کار اخذ رای را شروع و به انتها برسانید/نمایندگان فرماندار مسائل را در فضای همدلی،برادرانه و با تعامل وکاملا"قانونی پیگیری کنند

جلسه توجیهی و آموزشی نمایندگان فرماندار در شعب اخذ رای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و اولین میان دوره ای پنجمین دوره خبرگان رهبری با حضور مهندس طاهری فرماندار شهرستان شهریار ، مسئولین ستاد انتخابات و نمایندگان فرماندار با رعایت پروتکل های بهداشتی در محل اردوگاه شهید منتظری شهریار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شهریار: نوراله طاهری فرماندار شهرستان ، ضمن تبریک دهه کرامت، ولادت حضرت معصومه و روز دختر،  با اشاره به اهمیت انتخابات گفت : امسال در هر شعبه دو نماینده فرماندار پیشبینی شده است وهماهنگی بین این دو نماینده از درجه اهمیت بالایی برخوردار است، که تصمیم  بر این است یک نماینده  در انتخابات ریاست جمهوری و دیگری مدیریت امور نتخابات شورای اسلامی را عهده دار باشد اما اصل برگزاری انتخابات میان دو نماینده فرماندار یکسان است و صورتجلسات مشترک بوده و حرف دو نماینده فرماندار باید باهم یکسان باشد.

فرماندار تاکید کرد : یکی از عرصه ها و میادین حساس امر انتخابات است و ظرافت های دقیقی در انتخابات وجود دارد که فارغ از امر رقابت اجرای انتخابات نیاز به توجه خاص دارد.

نماینده عالی دولت در شهرستان شهریار گفت: تمام کسانی که در شعبه های اخذ رای حضور دارند باید کار را براساس احترام ، تعامل و هماهنگی آغاز و به اتمام برسانند و نمایندگان فرماندار نیز مسائل را در فضای همدلی ، برادرانه و با تعامل وکاملا"قانونی پیگیری کنند .

وی با تاکید بر اینکه انتخابات یک وظیفه دینی و شرعی است ، افزود : باید در یک فضای آرام و بدون نقص کار را شروع و به انتها برسانیم و در پایان رای گیری این احساس را داشته باشیم که کار با صلابت و افتخار انجام شده است .

این مقام مسوول اظهار داشت : یکی از دستاوردهای انتخابات ، تعیین سرنوشت مردم به دست خودشان است و در انتخابات ، مردم آینده خود را رقم می زنند.

طاهری در بخش آخر سخنان خود با اشاره به جایگاه ویژه نمایندگان فرماندار در شعب اخذ رای گفت : نمایندگان فرماندار به عنوان یکی از اعضای مهم انتخابات هستند و با حفظ بی طرفی به وظایف قانونی خود عمل کرده و دقت لازم را برای صیانت از آرای مردم داشته باشند. گفتنی است 331شعبه اخذ رای ثابت وسیار کار ثبت حماسه 28 خرداد را در شهرستان شهریار را انجام می دهند.

  • نوشته شده
  • در شنبه 22 خرداد 1400
  • توسط روابط عمومی فرمانداری شهریار
  • تعداد بازدید 85
Aa