به گزارش روابط عمومی بخشداری مرکزی نشستی در خصوص رفع مشکلات سالن ورزشی دهشاد پایین به ریاست اشجعی سرپرست بخشداری مرکزی و با حضور هاشمی رییس اداره ورزش و جوانان و مسوولان روستای دهشاد پایین برگزار گردید.
اشجعی با اشاره به اهمیت و جایگاه ورزش در جامعه به عنوان یکی از ابزارهای ایجاد نشاط در جامعه نام برد وگفت این جلسه بیشتر در راستای حل مشکلات سالن ورزشی دهشاد پایین تشکیل شده است . و با توجه به استعدادهای ورزشی شهرستان رسالت بخشداری مرکزی این است که تلاش کند ورزش شهرستان به جایگاه اصلی خودش برسد .
اشجعی افزود : در حوزه ورزش در بخش مرکزی در گذشته اقدامات خوبی صورت گرفته و افتخارات زیادی نصیب شده است ولی این کافی نیست و باید از امکانات موجود حداکثر استفاده را ببریم و با توجه به رابطه معکوس ورزش با آسیب های اجتماعی در جهت توسعه ورزش شهرستان تلاش نماییم تا شاهد آسیب های اجتماعی کمتری باشیم .