فرماندار شهرستان شهریار در اولین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی بر افزایش تعامل نهاد کتابخانه های عمومی و ارائه راهکار قانونی در انجام تهاتر با شهرداری ها در خصوص سهم نیم درصد تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان شهریار؛ اولین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان شهریار به ریاست امیرعباس شفیع زاده فرماندر شهرستان شهریار و با حضور، محمدحسین مداحی معاون سیاسی، حجت الاسلام والمسلمین حسینی امام جمعه شهریار، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، حبیب اشجعی بخشدار مرکزی، رئیس اداره کتابخانه های عمومی، شهرداران و اعضا تشکیل شد.
بنابر این گزارش در این جلسه نسبت به نحوه حمایت شهرداری ها و پرداخت نیم درصد سهم آنها، میزان سرانه ها، تعداد کتابخانه ها، پروژه های در دست اجرا و افزایش کیفیت خدمات رسانی در کتابخانه ها بحث و بررسی صورت گرفت.
فرماندار شهرستان شهریار با اشاره به اهمیت کتاب و کتابخوانی ضمن تاکید به ارتقای سطح خدمت رسانی به مردم و اعضای کتابخانه ها، خواستار افزایش تعامل نهاد کتابخانه های عمومی با شهرداران و پیگیری لازم در خصوص ارائه راهکار قانونی نسبت به انجام تهاتر با شهرداری ها در ارتباط با سهم نیم درصد شد.