محمدحسین مداحی معاون سیاسی، انتظامی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان شهریار حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن را سبب شکست نقشه های دشمنان دانست.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان شهریار؛ نشست ارزیابی فعالیت ها و اقدامات ستاد گرامیداشت دهه مبارک فجر با حضور معاون سیاسی، انتظامی و اجتماعی فرمانداری شهرستان شهریار برگزار شد.
بنابراین گزارش در این نشست که حجت الاسلام والمسلمین بابائیان امام جمعه اندیشه و مسئولین کمیته های ستاد دهه فجر نیز حضور داشتند؛ محمدحسین مداحی معاون سیاسی، انتظامی و اجتماعی فرمانداری شهریار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن را سبب شکست نقشه های دشمنان دانست.
معاون سیاسی، انتظامی و اجتماعی فرمانداری با اشاره به برنامه های متعدد و متنوع اجرا شده در ایام الله دهه فجر در سطح شهرها و روستاهای شهرستان شهریار گفت: برنامه ها و اقدامات انجام شده نسبت به سال های گذشته یک قدم جلوتر بود و این موضوع نتیجه حضور و مشارکت بالای مردم و مسئولین بود که برنامه ها و راهپیمایی 22 بهمن را به یک جشن بزرگ مردمی و ملی تبدیل کرده بود.