دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 17 فروردين 1402
کد 5428

حسین حق وردی در شورای اداری شهرستان شهریار مطرح کرد:

لزوم توجه به بحث ارتقاء اداری شهرستان شهریار / عدم تناسب تخصیص عادلانه سرانه ها در شهرستان شهریار با رشد جمعیت

حسین حق وردی نماینده مردم شهرستان های شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی در سخنانی در شورای اداری شهرستان شهریار به لزوم توجه به بحث ارتقاء اداری شهرستان شهریار و عدم تناسب تخصیص عادلانه سرانه ها در شهرستان شهریار با رشد جمعیت تاکید کرد.
🔸به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان شهریار؛ حق وردی در این جلسه با اشاره به این موضوع که ساختار اداری موجود در شهرستان شهریار جوابگوی جمعیت میلیونی شهرستان شهریار نیست؛ افزود: تجدیدنظر در ساختار اداری استان تهران و تشکیل استان تهران غربی و استان تهران شرقی با همکاری استانداری تهران و وزارت کشور میسر است که با تحقق این امر پاسخگوی مشکلات مردمی با ساختار اداری بهتر باشیم.
🔸 وی در ادامه گفت: در بحث ارتقا اداری مهم ترین اتفاقی که رخ داده ارتقا فرمانداری شهرستان شهریار به فرمانداری ویژه شهرستان شهریار است .
 
حق وردی در پایان افزود: مسولیت ها امانت است و مهم این است ما خوب امانت داری کنیم و رضایت مندی مردم را بالا ببریم .و در برخورد با مردم همدلی کنیم .
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 17 فروردين 1402
  • توسط فرمانداری شهریار ادمین فرمانداری شهریار
  • تعداد بازدید 4
Aa