فرماندار شهرستان شهریار به منظور بررسی و رفع مشکلات و معضلات بیمارستان 313 تخت خوابی بیمارستان امام خمینی (ره) از این بیمارستان بازدید کرد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان شهریار با حضور امیر عباس شفیع زاده فرماندار شهرستان شهریار،محمد حسین مداحی معاون سیاسی امنیتی اجتماعی فرماندار، اشجعی بخشدار مرکزی و روحی مهار مسئول حراست فرمانداری بازدید میدانی به منظور بررسی و رفع مشکلات و معضلات بیمارستان 313 تخت خوابی بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان شهریار انجام شد.
شفیع زاده در حاشیه این بازدید گفت: امیدواریم با بهره برداری از این بیمارستان، خدمات ارزنده ای به مردم شریف شهرستان ارائه شود و با تکمیل پروژه در حال احداث بیمارستان 313 تخت خوابی امام خمینی ( ره) در حوزه بهداشت و درمان، بخش عمده ای از نیازها و دغدغه های شهرستان حل شود.