جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : پنجشنبه 8 آذر 1403
کد 5902

ارائه خدمات مطلوب به کشاورزان، باغداران و دامداران ضروری است

فرماندار شهریار در دیدار سرپرست جدید جهاد کشاورزی بر ضرورت ارائه خدمات مطلوب به کشاورزان، باغداران و دامداران شهرستان تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان شهریار، روز سه‌شنبه ششم آذرماه، علیرضا فاتحی‌نژاد در دیدار با یوسف‌پور سرپرست جدید جهاد کشاورزی شهرستان شهریار ضمن تبریک انتصاب این پست گفت: شهرستان شهریار یکی از قطب‌های بزرگ تولید محصولات کشاورزی، باغی و دامی استان تهران و کشور است و ارائه خدمات و تسهیلات مطلوب به کشاورزان، باغداران و دامداران شهرستان ضروری بوده و از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی با اشاره به معضل تغییر کاربری اراضی کشاورزی افزود: این اداره با همکاری و تعامل با سایر دستگاه‌های نظارتی و انتظامی، در حفظ اراضی کشاورزی اهتمام ویژه داشته باشد.
فرماندار شهریار در ادامه به اقلام تنظیم بازاری اشاره کرد و اظهار داشت: نظارت و بازرسی جدی و بازدید مستمر بر بازار در کنار تامین نیاز مردم شهرستان به اقلام تنظیم بازاری، باعث آرامش بازار خواهد شد.
فاتحی‌نژاد در پایان به بحران آب پرداخت و تصریح کرد: مدیریت آب کشاورزی و ارائه آموزش ها و امکانات تغییر الگوی کشت در شهرستان نقش مهمی در مواجهه با خشکسالی‌ دارد.
گفتنی‌ست هفته گذشته، اسحاق یوسف پور بعنوان سرپرست جدید جهاد کشاورزی شهرستان شهریار معرفی و از زحمات دالوند تقدیر شد.

 
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 8 آذر 1403
  • توسط لیلا شهبازی/ادمین فرمانداری شهریار
  • تعداد بازدید 10
Aa