جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : سه شنبه 20 آذر 1403
کد 5909

برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان شهریار

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان شهریار با حضور سید عباس جوهری معاون سیاسی اجتماعی استانداری تهران معارفه شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان شهریار، روز دوشنبه نوزدهم آذرماه، آئین تکریم و معارفه سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان شهریار با حضور سیدعباس جوهری معاون سیاسی اجتماعی استانداری تهران، ائمه محترم جمعه، اعضای شورای تامین و شورای اداری، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و جمع کثیری از فعالان سیاسی و اجتماعی در سالن اجتماعات اردوگاه شهید منتظری برگزار شد.
معاون استاندار بیان کرد: امروز مردم از دولتمردان توقعات بیشتری دارند و باید در دولت چهاردهم خدمات شایسته‌ای ارائه شود و با تأکید بر منویات مقام معظم رهبری، در برنامه هفتم توسعه، هم‌افزایی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های شهرستان انجام گیرد.
معاونت سیاسی، اجتماعی استانداری تهران با اشاره به اهمیت همکاری و هم‌افزایی میان مسئولان شهرستان، تصریح کرد: هر فرمانداری برای موفقیت در کار خود، وابسته به همراهی و همکاری دیگر مسئولان و اعضای شورای تأمین شهرستان است، این یک نعمت بزرگ الهی است که مسئولان در شهرستان شهریار به این شکل با همدلی و همکاری مستمر کار می‌کنند. به‌ویژه حمایت‌های اعضای شورای اداری، رئیس دادگستری و ائمه جمعه شهرستان، در شکل‌گیری این همراهی نقش مهمی دارند.
جوهری همچنین با اشاره به فرماندار جدید شهریار، سجاد برنجی، ابراز امیدواری کرد که وی بتواند در مسئولیت جدید خود تحولات مثبت و پیشرفت‌های بیشتری در شهرستان ایجاد کند، اظهار داشت: امروز مسئولیت خطیری به فرماندار جدید، سجاد برنجی، واگذار می‌شود، ما از سپردن مسئولیت‌ها به جوانان ۴۰ ساله خوشحالیم، برنجی با سوابق مدیریتی خود از جمله معاون فرماندار، شهردار صباشهر و فرماندار ملارد، در مسیر پیشرفت و تحولات شهرستان تجربه‌های ارزنده‌ای دارند.
وی در پایان با تأکید بر اهمیت پیشرفت شهرستان شهریار تاکید کرد: امروز مردم از دولتمردان توقعات بیشتری دارند و باید در دولت چهاردهم خدمات شایسته‌ای ارائه شود، امیدواریم فرماندار جدید با تأکید بر منویات مقام معظم رهبری، در برنامه هفتم توسعه، هم‌افزایی و استفاده بهینه از فرصت‌های شهرستان، بسترهای اشتغال‌زایی و اقتصادی را فراهم کرده و با تأکید بر ظرفیت‌های شهرستان، نظم و امنیت را برقرار کند، در این راه، خدمتگزاری خالصانه و وقت‌گذاری صادقانه ضروری است.
در این مراسم از زحمات ۱۵ماهه علیرضا فاتحی نژاد در زمان خدمت به مردم شهرستان شهریار تقدیر و سجاد برنجی به عنوان سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان شهریار منصوب شد.
گفتنی است سجاد برنجی متولد ۱۳۶۳ دارای مدرک کارشناسی مهندسی متالوژی دانشگاه امیرکبیر، کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه تهران و کارشناس حقوق دانشگاه پیام‌نور بوده است که پیش از این نیز فرماندار ملارد، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه ری، ⁠معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری پردیس، ⁠بخشدار مرکزی اسلامشهر و ⁠شهردار صباشهر استان تهران بوده است.

  • نوشته شده
  • در سه شنبه 20 آذر 1403
  • توسط لیلا شهبازی/ادمین فرمانداری شهریار
  • تعداد بازدید 54
Aa