جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : پنجشنبه 27 دي 1403
کد 5971

آمادگی فرمانداری شهریار در تعامل دوجانبه با سپاه برای خدمت به مردم

سرپرست فرمانداری شهریار از آمادگی جهت تعامل دوجانبه با سپاه برای خدمت به مردم این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهریار، سجاد برنجی، صبح پنج شنبه در دیدار با سرهنگ مجید امیرعبداللهیان، معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران، که با حضور مداحی، معاون سیاسی فرماندار، قوچی فرمانده بسیج ادارات، قبادی مسئول حراست فرمانداری برگزار شد، تعامل، همکاری و همراهی بین فرمانداری، دستگاه‌های اجرایی و ادارات شهرستان، با مجموعه بسیج و سپاه را مطلوب و سازنده ارزیابی کرد.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان شهریار با بیان اینکه مجموعه خدوم سپاه از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون در تمام برهه‌های سخت کشور همراه، هم پا و کنار مردم بوده است، گفت: در راه خدمت صادقانه، حفاظت از خاک و فداکاری برای مردم در رویدادهای گوناگون شاهد بوده ایم که سپاه پاسداران شهدای والا مقامی را به نظام و انقلاب تقدیم کرده است.
برنجی در ادامه با اشاره به اینکه بسیجی بودن و بسیجی ماندن در انقلاب اسلامی افتخاری ارزشمند است افزود: همه ما این افتخار را داریم که به عنوان یک بسیجی در کنار پاسداران عزیز بایستیم و با وحدت و یکدلی مسیر موفقیت انقلاب اسلامی را طی کنیم.
مقام عالی دولت در شهرستان شهریار، ضمن ابراز امیدواری از تعامل سازنده فرمانداری و سپاه گفت: فرمانداری آمادگی دارد ضمن تعامل دوجانبه با سپاه از طرح و برنامه‌هایی که باعث بهبود وضعیت شهرستان و خدمت به مردم می‌شود، حمایت کند.
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 27 دي 1403
  • توسط لیلا شهبازی/ادمین فرمانداری شهریار
  • تعداد بازدید 3
Aa